antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Siyaha çalan çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun taliıtlarına değinelim!

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar beyit dekorasyonunda çağcıl bir güzel duyusal belirlemek isteyenler derunin mükemmel bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sade ve zarif bir atmosfer oluşturur.

Oturma gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Konut sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini sağlamlaştırır ve başka renklerle harmonik bir uyum sağlar.

Gri koltuklu beyit dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzlükı nefes alabilir yapmak namına pırıltılı detaylardan takviye alabilirsiniz.

Ilenmeşap detaylarla başkalık yaratır. Ancak başüstüneğu derece da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat isabetli uygulanabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda sert yeğleme etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda berrak ve ahenkli bir görünüm elde kılmak isteseniz da kolaylık kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz rengi yeğleme eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi almak bâtınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Özel dizaynı yardımıyla birlik yurt ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi olanakı esenlar.

Antrasit rengi genellikle kıpkızıl gri veya yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta antrasit duvar boyas aliyyülâlâ bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile diğer dekorasyon unsurlarıyla komple bir uyum dâhilerisindedir.

Tamamı ile antrasit gri dekorasyon mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere nazaran daha derin bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde beyit dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Modern yaşamı sürdürmenin en çok yeğleme edilen renkleri antrasit gri dekorasyon beyninde ülke vadi berrak gri refahlı bir ortam sağlıyor. Koridorlara geçerli en yerinde üç renk arasında engelsiz gri rengi bulunuyor. Har bir tarz oluşturan bariz gri renk mekanlara ferahlik ve derinlik tıkızyor.

Antrasit renk yakınlarında yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir tomar destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page